Lézeres szemműtét hírek

Hírek

Lézeres szemműtét: Nem vagyok alkalmas!

Lézeres szemműtét: Nem vagyok alkalmas!Nagy buli lehet ez a lézeres szemműtét, mondta a barátom, aki az én példámon meg persze az oldalamon felbuzdulva. Elment a Sasszem klinikára ahol kerek perec közölték vele, nem alkalmas a lézeres szemműét elvégzésére. Részletesen megindokolták mi az oka az alkalmatlanságnak, a lézeres szemműtét csak azoknak végezhető el, akiknek a szaruhártya vastagsága ezt lehetővé teszi. Az övé pedig vékony.

A legenda szerint, miközben Galilei, a nagy csillagász a Napot figyelte a teleszkópján, mindkét szemét vakító, intenzív napfény behatás érte. Ennek következtében a modern fizika atyja és az elmúlt idők egyik legnagyobb csillagásza elvesztette látását.

De ez csak egy legenda, ha megfigyeljük a történetet könnyű észrevenni, miért is nem lehet igaz.

Rendkívül kevesen vannak azok a teleszkópot használó megfigyelők, akik mind a két szemükre elveszítik látásukat, hiszen megfigyeléseik során kizárólag egyik szemüket (általában mindig ugyanazt) használják.

A világ felszínének közel háromnegyedét víz borítja. A levegőben gőzként áramlik, folyók, tavak alakulnak ki belőle, jégtakarókban és gleccserekbe fagy, illetve hatalmas óceánokat alkot.

Megtaláljuk óriási víztárolókban, a föld és a talaj alatt és még az is lehet, hogy néhány méterrel a lábunk alatt is víz van.

A víz a testünkben is bőségesen található és az emberi szervezet 60% -át alkotja.

A létfontosságú szervekben, mint például a szívben és az agyban is megtalálható ez a fontos elem, de még a csontjaink majdnem egyharmadát is ez teszi ki.

Az emberek többségének már a szemműtét szótól borzong a háta, pláne, ha ezt a lézer kifejezéssel együtt hallja.  Ha valaki már azon gondolkozik, hogy elvégeztesse a látásjavító kezelést, a félelem tovább erősödik.  Ha ehhez még elolvas az ember néhány negatív kommentet valamilyen fórumon, kész a tökéletes recept arra, hogy eluralkodjon a rettegés.

Minden nagyobb lézerklinika részletesen felsorolja az oldalán, hogy kik azok, akiknek nem javasolt a lézeres szemműtét elvégzése. A 18 év alatti, vagy 65 év feletti kor, bizonyos autoimmun betegségek, inzulinos cukorbetegség, szemsérülések kizárják a műtétet.  Az ilyen állapotokat nevezik az orvosok abszolút ellenjavallatoknak, a részletes listák sok helyen megtalálhatóak az interneten. 

A lézeres szemműtét ára: Árengedmény, kedvezmény, kupon, akció a Sasszem klinikán?

Miért nem kínál a Sasszemklinika kedvezmény, kupon, árengedmény lehetőséget pacienseinek?

Mi történik a Sasszemklinikán?

A lézerkezelések világa olykor nagyon misztikusnak tűnhet, sokak talán félelemmel gondolnak a lézeres szemműtétre. De aggodalomra semmi ok! A kezelésben nincs semmi félelmetes. Most összeszedtük, hogy mi vár azokra, akik úgy döntenek, hogy a Sasszem FEMTO lézerkezeléssel végleg megszabadulnak a szemüvegüktől vagy kontaktlencséjüktől.

Küldj éles látást Kongóba a rászorulóknak!

 Az afrikai kontinensen nagy szükség van minden segítségre. Ezért döntött úgy a Sasszemklinika hogy segít a rászorultakon. Pár hete 60 kg-nyi szemüveget küldött Kongóba, ahol mind a lencsék mind pedig a keretek óriási értéknek számítanak.

Fitten szemüveg nélkül!

Sportos típus vagy? Nem áll messze tőled a túrázás, kertészkedés? Ezeknél a tevékenységeknél a szemüveg vagy kontaktlencse biztosan útban lesz.

Hogyan dobhatod el egy nap alatt szemüveged?

1 nap alatt tökéletes látás. Régen ez csak rózsaszín álomnak tűnt, de ma már ez nem csak csacska képzelgés.

Manapság már sokféle lézerkezelés közül válogathatunk, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet és véget vethessen a szemüvegesek életét megkeserítő problémáknak. De vajon mit kell tenni, hogy a lehető leggyorsabban és legkönnyebben eldobhassuk a szemüveget?

Sasszem FEMTO lézerkezelés – nyáron se legyen akadály!

Tombol a nyár, legjobb ilyenkor csobbanni a vízben, röplabdázni a parton vagy autóval, repülővel felfedezni a világot. Mi akadályozhatná meg ezt a szabadságot? Ha rossz a látásod, tudod a választ! A szemüveg vagy kontaktlencse nyáron bizony gyakran megnehezíti a pihenést.