Lézeres szemműtét hírek

A lézeres szemműtét ára: Árengedmény, kedvezmény, kupon, akció a Sasszem klinikán?

Miért nem kínál a Sasszemklinika kedvezmény, kupon, árengedmény lehetőséget pacienseinek?

A lézeres szemműtét ára: Árengedmény, kedvezmény, kupon, akció a Sasszem klinikán?A Sasszem klinika 20 éve a legnagyobb lézerklinika Magyarországon, több kezelést végzett, mint az összes többi klinika együttvéve. Az a több százezer ember, aki a Sasszemklinikát választotta, tudta, hogy létezik olcsóbb ár, kedvezmény, akció, kupon is a lézeres szemműtét piacon, mégis a Sasszem klinika mellett döntött, vélhetőleg nem véletlenül. A Sasszemklinika paciensei többségének van olyan ismerőse, aki náluk kezeltette a szemét, valódi, hiteles referenciát tudott nyújtani a klinika működéséről, hozzáállásáról, eredményeiről. Akinek véletlenül mégsem lenne ilyen ismerőse, több ezer valódi véleményt olvashat a klinika Facebook oldalán.

Azért választja az emberek többsége a Sasszemklinikát mert az évek során kiderült, hogy a Sasszemklinika szolgáltatásai megérik az árukat. Az az ár, amit a Sasszemklinika kér szolgáltatásaiért a piac, az emberek véleménye szerint ár-érték arányban van. Kupon, akció, kedvezmény nélkül. A Sasszemklinika ma is több kezelést végez, mint a többi klinika együttvéve, beleértve az árengedmény, akció, kupon kínálókat. Az emberek csak akkor veszik meg hosszú távon a drágábbat, ha az valóban jobb is. Nem is lehet ez másképp egy olyan piacon, ahol a minden ár nyilvános.

A hazai lézerklinikáknak két csoportja van. Az egyik csoport azt választotta, hogy a lehető legolcsóbb, használt vizsgáló műszereket, lézereket alkalmazza. Ezek a klinikák alacsony önköltséggel dolgoznak, a van módjuk árengedmény, kupon, akciós ár hirdetésére.

A legjobb elérhető lézeres szemműtét technológiák fontossága

A Sasszemklinika valóban a legkorszerűbb mérőműszereket alkalmazza a lézeres szemműtét során, mindig megvásárolja az elérhető legjobb technikát. Árengedmény, akció helyett műszert és szaktudást vásárol. Nem is tehet másképp, ha meg akarja őrizni a piaci vezető pozícióját. Ha nem ezt tenné, akkor az új műszerek megvásárlása helyett lehetne jelentős árengedmény. A Sasszemklinika 20 évvel ez előtt azt az utat választotta, hogy azoknak kíván szolgáltatást nyújtani, akik a legkorszerűbb, legbiztonságosabb lézerkezelést keresik és nem azoknak, akik a legolcsóbbat.  Úgy tűnik a döntés jó volt, hiszen az emberek többsége a Saszemklinikát választotta.  Ennek valószínűleg az az oka, hogy az emberek tudják, érzik, hogy a szemük világa nem ugyanaz a kategória, mint egy árengedményes fokfehérítés, vagy egy kedvezményes mosópor vásárlás, vagy egy kupon hétvége egy wellness hotelben. Lézeres szemműtét csak egyszer történik az ember életében, ha nem az elérhető legjobbat választja, nem lesz mód újra próbálkozni.

Gazdasági szempontból nincs semmi baj az árengedmény, kedvezmény adással, így azokkal a klinikákkal sem, akik ezt az utat választották. Biztos van valamennyi igény erre is. De legyünk azzal tisztában, hogy csodák nincsenek, valami vagy olcsó, vagy minőségi.  A lézeres szemműtét technikája, a használt berendezések, módszerek az átlagember számára nem összehasonlíthatóak. Ezt használják ki az árengedmény, kedvezmény adásával dolgozó klinikák, az átlagember számára az ő lézeres szemműtét technikájuk, módszereik is modernnek tűnhetnek.

Ha nem tudunk dönteni, kérdezzünk meg egy szakembert. Optikust, szemorvost, ha lehet olyat, aki nem akar nekünk szemüveget eladni. Vagy hallgassunk a józan megérzésünkre, a többi ember tapasztalatára és ne kockáztassunk. Évek múlva nagyon megbánhatjuk.

Kupon, akciós ár, kedvezmény akkor választható, ha olyan terméket veszünk, ami nem életre szóló. A lézeres szemműtét eredménye végleges. Érdemes az elérhető legjobbat választani.