Sasszemkezelés®

Az OPTIK-MED kizárólag SASSZEMLÉZERKEZELÉS-t® ( lézeres szemműtét ) végez.

OPTIK-MED sasszemkezelésEz annyit jelent, hogy már minden lézeres szemműtét hullámfront elemzésre építve történik, mert ezzel a módszerrel bizonyítottan élesebb látást lehet elérni.
Az OPTIK-MED kínálatában nincs is „fapados”, nem SASSZEM jellegű szemműtét.
A régi klasszikus PRK kezelésen már túl is léptek, náluk már van NO-Touch kezelés. A régi PRK módszernél a szaruhártya hámját az orvos dörgöli le. A No-Touch módszernél a lézer csinál mindent, persze gyorsabban, pontosabban, az orvos hozzá sem nyúl. No-Touch! 

Sasszem PRK kezelés »

Sasszem FEMTO lézeres szemműtét »

Milyen előnyt nyújt a SASSZEM LÉZERKEZELÉS® az összes többi, hagyományos lézerkezeléshez képest?

  • OPTIK-MED sasszemkezelésA Sasszem-lézerkezelés® a technika fejlődésének köszönhetően biztonságosabb, eredményesebb, mint elődei.
  • A világon elérhető legkorszerűbb technikának köszönhetően a Sasszem-kezeléssel® élesebb lesz a látása, mint bármely más, hagyományos lézerkezeléssel lenne.
  • A Sasszem-kezelés® ezen felül még azt az egyedülálló előnyt nyújtja, hogy élesebben láthat, mint ahogyan a kezelés előtt a szemüvegével vagy a kontaktlencséjével látott.

A SASSZEM kezelés® során:®

Emberi kéz érintése nélkül, számítógép vezérlésével "dolgozik" a lézer. A szemet sem szúrás, sem vágás nem éri.  A beavatkozás teljesen fájdalommentes, csupán 2-3 percig tart.
Egyénre szabott kezelés a legkorszerűbb technika alkalmazásával, az egyéni adottságok és igények figyelembe vételével.
Nem keletkeznek hegek, sőt a kezelésnek egyáltalán nem marad semmilyen látható nyoma.
Nincs szükség kórházi tartózkodásra, ambulánsan történik a pár perces kezelés, melyet követően Önök már szemüveg nélkül távoznak rendelőnkből.
A PRK kezelés után 4-6 nap a FEMTO kezelés után csak 1-2 nap otthoni pihenés javasolt. Nincs szükség fizikai korlátozásokra, ugyanúgy sportolhatnak, dolgozhatnak, utazhatnak repülőn, búvárkodhatnak, hajolhatnak mint a kezelés előtt.
Nem képezi akadályát a természetes úton való szülésnek sem.

 

Saját tapasztalataink:

Mikor az én szememet operálták 17 éve, a lézeres szemműtét még nem lehetett Sasszemkezelés®. A jobb szemem 6, a bal 5 dioptriás volt minuszban. 23 éves voltam, szemüveget nem nagyon viseltem, csak kontaktlencsét. A kontaktlencsével jobban láttam, mint a szemüveggel. A lézeres szemműtét után vagy 4 hónapig még változtak az értékeim, de végül is most már több mint 17 éve stabilan jól látok. Nem tudom már pontosan összehasonlítani, de kb. úgy mint kontaktlencsében azelőtt, a szemüvegnél biztos jobban.

A húgom már Sasszemkezelést® kapott, jobban lát, mint én. Sokkal messzebbről olvassa el a feliratokat. Különösen sötétedéskor derül ki, hogy még nálam is jobb a szeme. A műtét után nekem 4 napig volt olyan érzésem, mintha karcos lenne a kontaktlencsém, a húgom, aki amúgy nem egy nagyon türelmes lény, alig panaszkodott. Ebben is vélhetőleg fejlődött a technika az elmúlt évtizedben. A műtött ismerősök között van sofőr, karatés, úszó. Eddig még mindenki nagyon elégedett volt az eredményével.