Lézeres szemműtét garanciával

Lézeres szemműtét garancia

Azt sose értettem, hogy a csudában mernek garanciát vállalni egy szemműtét-re, hiszen mégiscsak élő anyaggal dolgoznak. Erre jól rá is kérdeztem a vizsgálatnál. Részletesen le is van írva a honlapjukon, de a lényeg a következő:
A lézeres szemműtét során olyan technikát alkalmaznak, ami nem véletlenül kerül 200 millió forintba. A lézer „nem téved”. A lézerklinika orvosai meg közel 100.000 alkalmassági vizsgálat alapján már amikor a páciens „belép az ajtón” pontosan tudják, mire számítsanak. Így nem nagy csoda, hogy be merik vállalni a garanciát. A lézeres szemműtét eredményének annyira pici a szórása, annyira jól jósolható, hogy igazából nem kockáztat az Optik-Med semmit a garancia vállalással. Tudják ők jól már előre milyen lesz az eredmény. Le is írják, számon lehet kérni. Nekem azt írták, hogy a lézerkezelés után két szemmel minimum a piros vonalig el tudom olvasni a látótáblát, tehát vezethetek szemüveg nélkül autót. Ehhez képest nem két, hanem egy szemmel simán látom a tábla alját is. Nekem nem volt okom, hogy garanciát érvényesítsek. A húgom legalább olyan jól lát mint én, ha nem jobban….

Egyszerű példával élve, ha valakinek 8 dioptria végleges javulást ígérnek, de csak 7 dioptriát sikerülne javítaniuk, díjmentesen megismétlik a kezelést annak érdekében, hogy elérjék a várt látásjavulást.

Amennyiben ennek bármilyen akadálya lenne, a lézeres szemműtét teljes összegét visszatérítik. Érdemes megnézni a Facebook oldalukat, ott lehet látni, valójában milyen az elégedettség, mert ott valódi emberek valódi véleményét lehet olvasni. 

Mennyire biztonságos a lézeres szemműtét? »